Catering voor een bedrijfsopening regelen

Als u uw nieuwe bedrijf gaat openen of een bestaande onderneming opnieuw opent, wilt u daar natuurlijk wel een beetje feestelijk cachet aan geven. En hoe kunt u dat beter doen dan door middel van een feest? Een professioneel cateringbedrijf organiseert de opening van uw onderneming, uw school of de heropening van uw winkel of kantoor met extra cachet. Zo krijgen uw klanten, uw personeel en de buurt volop de gelegenheid om uw bedrijf (opnieuw) te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bedrijfsopening – op maat en naar behoefte

Of u nu een galerie of een verzorgingshuis opent, dat is nogal een verschil. Of verhuist u naar een groter pand of dat u bedrijf fuseert, de ene opening is de andere niet. Persoonlijke betrokkenheid en een flexibele instelling zijn kenmerkend zijn voor onze werkwijze waardoor we service op maat leveren op elk gebied. Van de hapjes tot en met de drank, van het entertainment tot en met de partymaterialen, u bij ons alles onderbrengen. Dat wil zeggen dat u nergens wakker van hoeft te liggen en geen omkijken heeft naar de catering en de styling van uw event. De cateraar staat u graag terzijde en zorgt voor professionele catering voor uw bedrijfsopening

Catering voor een bedrijfsopening regelen

Bedrijfsopening – pannenbier?

De cateraar heeft bij elk aspect van uw bedrijfsopening oog voor kwaliteit en service. We staan u graag bij met al onze expertise om elk detail zo te verzorgen als u dat wilt. Ons flexibele team laat niet graag losse eindjes liggen. Ons netwerk maakt het mogelijk dat wij u voorzien van materialen, entertainment en alle andere zaken tegen zeer concurrerende tarieven. U zult aangenaam verrast zijn over de aantrekkelijke prijzen van onze catering- en stylingconcepten!

Hoogste punt viering:

“Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).”

Tradities in een modern jasje

Folkloristische tradities zoals de ‘hoogste punt viering’ die een lange geschiedenis hebben, zijn voor ons een prachtige gelegenheid om nieuw en oud met elkaar te verbinden. Zo’n gebruik steken wij in een nieuw jasje met traditionele onderdelen. Het cateringsbedrijfl in Almere, Amsterdam, Groningen of een van de andere regio’s in het werkgebied zou uw bedrijfsopening vergezeld kunnen laten gaan van bijvoorbeeld een activiteit zoals een stormbaan voor uw personeelsleden, animatie voor de kinderen en gastronomische verwennerijen zoals bijvoorbeeld een oer-Hollands snertfeest of een haringparty. Misschien heeft u zelf al eens nagedacht over een leuke manier om uw bedrijfsopening? Bel of mail ons dan met uw vraag en u zult zien dat wij aan creativiteit en flexibiliteit geen gebrek hebben.