Bambi Jungle.

Wat heb je nodig voor dit te gekke schilderij?

  • Schilderstape;
  • Schaar;
  • Behang naar keuze;
  • Fotolijst;
  • Theetje voor tussendoor =).

Knippen & Plakken.

Knip het behang op maat van de fotolijst. Dit kun je doen door de achterkant op het behang te leggen en hier 2 of 3 cm langs te knippen. Als je deze ruimte over laat kan je straks de randen vastplakken, hierdoor zit het behang mooi strak in de lijst.
Als je een grote lijst hebt moeten er misschien 2 banen naast elkaar. Plak deze banen aan de voorkant aan elkaar zodat je zeker weet dat het patroon goed is.

Turn around.

Draai het behang nu om en plak de naad van het behang aan de achterkant vast over de gehele lengte. Zo zorg je ervoor dat het behang niet kan gaan schuiven in de lijst. Draai het behang nogmaals om en verwijder de kleine stukken tape aan de voorkant.

Tape it one more time.

Plak het behang vast aan de achterkant van de fotolijst. En leg het geheel in de fotolijst. Vouw het overtollige behang dubbel en tape deze vast. Buig als laatst de klemmen over de achterkant. Nou deze bambi gaat nergens meer heen!

TIP! Ik heb bij dit behang ervoor gekozen om het glas weg te laten. Zo komt het bambi velletje net wat mooier uit. 

Put it wherever you like.

Je kan de lijst gewoon ophangen aan de muur. Andere opties zijn: Zet de lijst op tafel tegen de muur, op de rand van de bank, op je tv meubel tegen de muur of op de grond. Zorg ervoor dat jou zelfgemaakte lijst eruit springt.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *