Hee Foodlover,

Heb je een verjaardag, andere gelegenheid of gewoon zin in lekker eten? Ik maak graag wat gezelligs voor je klaar. Bij Wereldwijf’s caterin in het Westland is elke dag een foodfeestje. 

Wereldwijf’s catering in het Westland bestaat uit unieke hapjes, geïnspireerd door wereldse smaken, geuren en kleuren. Ik haal mijn inspiratie uit mijn reizen over de wereld. Hierdoor geef ik de hapjes een unieke twist.

♥ Bekijk hier een overzicht van de hapjes ♥ 

Catering in het Westland

Zo leerde ik in Japan dat de presentatie van het eten net zo belangrijk is als de smaak. Hierdoor besteed ik veel aandacht aan de ‘looks & bite‘ van de hapjes. Zo haal ik uit de hele wereld inspiratie voor mijn catering. Ik maak er met jou, graag een feestje van!

“Uniek, hip, speciaal, kleurrijk, werelds, smaakbommetjes”

Catering in het Westland
Chorizo twister1
catering1

Wat kan ik voor je betekenen

Bij Wereldwijf is alles mogelijk. Van kleine hapjes tot een geheel verzorgd diner en alles daartussen. Door de vele reizen die ik samen met mijn man en zoontje Woody maak, leer ik veel lekkere en leuke gerechten. Niet altijd even gezond, maar er zijn genoeg gezonde maaltijden Bij Wereldwijf draait het om plezier en lekker eten!

Ik sta graag in de keuken en mijn man dient regelmatig als (vrijwillig) proefpersoon om de meest bijzondere creaties te beoordelen. Iets waar hij zelf overigens weinig moeite mee heeft! Mijn gerechten en inspiratie deel ik graag met andere mensen. Daarom ben begonnen met catering in het Westland.

Benieuwd? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

♥ Bekijk hier een overzicht van de hapjes ♥ 

Staat er niet bij wat je zoekt? Laat het mij weten. In overleg is alles mogelijk. Speciale verzoeken maken mijn werk leuker!

Bij Wereldwijf draait het om gezellig samen genieten van de smaaksensaties waarbij je papillen gaan dansen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *